måndag 22 juni 2009

Jakten på pirater, Joe Biden

Uppdatering 09-06-23: Aftonbladet har uppmärksammat nyheten kring Joe Biden


fokuserar på pirater i USA som en aggressiv Vice president av United States of America

När dn.se kultur ger en presentation av USA:s vice president Joe Biden, framgår det att "Pirater" ska krossas till den grad att till och med regions fria dvd spelare och mp3 spelare inte ska få existera.

Det har visat med extrema åtgärder att ladda ner musik inte är det rätta sättet. Ladda ner musik får man säga vad man vill om. Jag föredrar som sagt att streama ner musik eller hyra en film för 19 kr som jag gör.

Joe Biden, kommer förmodligen gå Hollywoods ärenden, för att få bot på den illegala nedladdningen. Men som vanligt jobbar politiker och företag i fel ände, varpå anonymitet tjänster växer så att det knakar.

Med andra ord så blir det förmodligen en del bloggande från pirat aktivister i stora kontinenten Nord Amerika om just Joe Biden och hans planer/beslut. Kan man se en större piratorganisation i USA inom kort som just "piratpartiet" är i Sverige framgent?

Dn.se skriver "Oron hos amerikanska teknologi- och konsumentorganisationer har övergått i ångest. Joe Biden blir en farligare vicepresident än Dick Cheney."

Återstår att se vart det här slutar.



, , ,

1 kommentarer:

Anonym sa...

Det går ju för fan knappt att läsa vad du skriver, sluta att särskriva ditt jävla mongo!
Allvarligt, det finns kurser som man kan gå eller så kan du läsa böcker, något som brukar ge de flesta en god känsla för språket.
Vänligen

Skicka en kommentar

 
Minima 4 coloum Blogger Template by Beloon-Online.
Simplicity Edited by Ipiet's Template